Studie aanbouw woonkeuken tuinzijde

De studie betreft een aanbouw aan tuinzijde met een grote pui en langwerpig daklicht in combinatie met een reeks van mogelijke keukenopstellingen in deze ruimte. Koken en eten worden gecombineerd in één ruimte. De woonkamer wint daarmee ruimte.

De aanleiding voor verbouwplannen van de opdrachtgever was een wens om het koken en eten een meer centrale plek in de woning te geven. Daarbij om de relatie tussen keuken en tuin te versterken. De bestaande keuken zou voorlopig als mediakamer en later eventueel ook als slaapkamer ingericht kunnen worden, waarmee de woning levensloopbestendig kan worden gemaakt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>