Chanan Hornstra

“Als architect ben ik inmiddels 20 jaar bezig met ontwerpen van woongebouwen en woningen. De laatste jaren zijn het vooral interieur renovaties, verbouwingen en uitbouwen van woningen voor particulieren, waarbij leveren van maatwerk uitgangspunt is. Dit is inmiddels mijn specialiteit.

Ik voer ook architectuur projecten uit van grotere omvang, en projecten op gebied van ruimtelijke ordening en planning. Hierbij werk ik samen met collega architecten Hiltje Huizenga en Annekee Ritsema binnen het samenwerkingsverband HRH Architecten.

De gemeenschappelijke deler van de projecten is dat ze op één of ander manier bijdragen aan vernieuwing of verbetering van de leefomgeving van mensen. Dat is geen toeval. Dat is namelijk waar ik graag mijn energie aan geef en waar ik energie van krijg.

Bij de particuliere verbouwingen is dat heel dichtbij en persoonlijk en gebaseerd op unieke wensen van mensen. Het is zeer dankbaar werk om dit te begeleiden. Het gaat over mensen helpen om hun meest persoonlijke en unieke woonwensen te realiseren.”

Klik hier om de cv van Chanan Hornstra te bekijken op LinkedIn.