De opdrachtgevers waren zoekende naar verbetering van de functionaliteit van de plattegrond van hun woning, passend bij hun leefpatroon en gezinssituatie van nu.  De gebruiksmogelijkheden  van afzonderlijke ruimten  werden als probleem benoemd, o. a. vanwege beperkt daglicht of afmetingen.

De belangrijkste ingreep bestaat uit  twee muurdoorbraken. De open plattegrond die het resultaat is, biedt meer gebruiksmogelijkheden. De ruimte verbreedt zich nu aan de tuinzijde waar die voorheen versmalde. Een groot daklicht op de bestaande uitbouw brengt licht tot diep in de woonkamer. Daarnaast is het interieur volledig gerenoveerd en teruggebracht in stijl van de jaren twintig, compleet met en-suite kasten met schuifdeuren, stuclijsten en deurlijsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>