CH Architectuur

Chanan Hornstra
Chanan Hornstra

XS–S–M–L-XL maatwerk architectuur

Als architect ben ik inmiddels 23 jaar actief om woningbouw en bedrijfshuisvesting wensen te realiseren voor particulieren en bedrijven. 15 jaar als architect in loondienst bij toonaangevende architectenbureaus in Amsterdam en Rotterdam, sinds 8 Jaar zelfstandig. 

Bij grotere projecten werk in veel gevallen samen met collega architecten Hiltje Huizenga en Annekee Ritsema binnen het samenwerkingsverband HRH architecten.

Activiteiten van CH architectuur in woningontwerp variëren van interieur ontwerp en verbouwingen tot woningen en complete woongebouwen waarbij leveren van maatwerk steeds uitgangspunt is. 

Activiteiten in de bedrijfshuisvesting architectuur betreffen projecten van grotere omvang.  

Projecten op gebied van ruimtelijke ordening en planning horen ook tot de activiteiten van CH architectuur. Denk aan stedenbouwkundige ontwerpen, beeldkwaliteitsplannen en gebiedsontwikkeling strategieën. 

Gemeenschappelijke deler van de projecten en werkzaamheden is dat ze op één of ander manier bijdragen aan een aangename en passende leefomgeving en werkomgeving voor mensen (of verbetering van bestaande). Passend heeft (ook) betrekking op een passend antwoord op een vraag.  Dit is waar ik graag mee bezig ben en waar ik energie van krijg.

Bij de particuliere verbouwingen en woningbouw is dat gebaseerd op persoonlijke wensen van mensen.  Het is meestal zeer dankbaar werk om dit te begeleiden. Bij bedrijven is dit eigenlijk niet anders, maar daar is de schaal of de omvang vaak wel anders. 

Chanan hornstra op Linkedin

Publicaties en onderzoeken op gebied van (collectief) Particulier opdrachtgeverschap/bouwen in eigen beheer waar ik aan meegewerkt heb: